Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pane Helikare,

Vaše přílišná jednostrannost v kritice p.Babiše prozrazuje příslušnost ke straně Kalouskových pohrobků. Tento škůdce národa č.2 neuměl nic jiného, než škrtat a přesto plánoval rozpočty s větším dluhem než je návrh na 2015.

Co se týče medií, zdaleka p.Babišovi nepatří většina trhu a navíc paní Slonková v MF Dnes se koupit nedá.

Podotýkám, nepatřím k hnutí ANO, ale z toho, jak jsou kmotři ve všech stranách "znepokojeni" Babišovým dohledem nad toky státních peněz, soudím, že je naděje jim ty nenažrané huby z toho korýtka odtrhnout.

2 0
možnosti
Foto

Pane Kulhavý, nemohu jinak, než, že lžete. Podle Českého statistického úřadu dluh v roce 2013 ( Kalousek) byl 80 miliard při poklesu ekonomiky o mínus 0,9 procent.  Pan Babiš plánuje schodek 100 miliard při očekávaném růstu ekonomiky plus 1, 9 procent. Mám jiný recept jak šetřit, když je stát zadlužený než škrtat výdaje. To přeci dělá každá rozumná rodina, pokud má dluhy a chce je splatit Jak koukám vám je jedno, že Babiš jako ministr a významý podnikatel má kontrolu na financemi. Ukažte mně západní stát ( mimo Italie) kde je moýné aby podnikatel miliardář se dostal do vlády a potažmo se stal ministrem finací. To je věc, ktará patří tak na východ. Pokud se týká Mf Dnes tak ta mu patří celá.

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den,

starý Baťa to ale dělal jinak. V každém případě si byl vědom toho, že vzdělaný, zdravý a spokojený zaměstnanec mu přinese větší zisk, než nevzdělaný, nemocný a nespokojený. Takže u něho fungoval "sociální" program. Dále - demokracie je systém, kde učastníci přistoupí na určitý řád a určitou hierarchii řízení. Dále musí fungovat obousměrná komunikace mezi zaměstnanci a vedením. V robotárně dnes už se pracovat nechce, i když to v mnohých podnicích tak vypadá. Ale jak dlouho vydrží?

Moje zkušenost jak z vlastního podnikání, tak zejména podnikání příbuzných před válkou.

U Vás bych pracovat nikdy nechtěl.

1 0
možnosti
Foto

Máte o Baťovy velmi zkreslené a idealizované informace.  Vsadím se, že kdyby jste poznal systém jaký byl u firmy Baťa,  zasahující i do vašeho soukromého života, tak by jste tam nechtěl dělat.

0 3
možnosti
JSS

Když  není řád a koná se zlořád, pak nastupuje diktát. A toho využívá Babiš k nástupu v lakování na růžovo v ANO.  Byl tvrdý na řízení svých podniků- dařilo se. A přes prachy jde v této zkorumpované zemi vše a tak zcela lehce nahodil na udičku i přiblblé voliče s 18%.

      Dosáhl toho, co žádný Čech v historii mimo Karla IV.

      Co bude dál??  Logicky umocnění moci ve své dynastii.

       Neumíme vybírat lidi, proto jsme vybrali Babiše !

2 2
možnosti
Foto

A Vy byste nám doporučil - koho?

1 0
možnosti
MP

Paní Kočí vám to pořádně spočítá!!!R^R^R^

0 0
možnosti
ZK

Z57d17e91n78a 87K74o77č36í

22. 4. 2014 8:34

Pokud nasloucháte odborníkovi, který se podílel na likvidaci KRAS Brno, kde od r. 1987 byl vedoucím zásobování a od r. 1991 podnikal ve výrobě konfekce - tím, že pravděpodobně participoval na zakázkách KRASU a je podle vás příkladem úspěšného podnikatele - je vaše věc. 

Ten člověk, kdyby členem Zastupitelstva Obce Vranovice a od r. 2006  starostou, tak by se patrně ani neuživil, protože žádný tunel není nekonečný a neposkytuje živobytí do konce života.

1 1
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 804x
Narozen 15.12.1960. Maturitu absolvoval v r. 1980 na gymnáziu v Náchodě. Vysokoškolské studium absolvoval v Liberci na VŠST, obor Ekonomika spotřebního průmyslu v roce 1984. V r. 1985 nastoupil do s.p. KRAS Brno, kde od r. 1987 byl vedoucím zásobování. Od r. 1991 podnikal ve výrobě konfekce. Od r. 1999 podniká v oblasti ekonomického, finančního a krizového managementu. Od roku 2002 je členem Zastupitelstva Obce Vranovice a od r. 2006 je starostou. Je ženatý, má dva syny, vnučku a dva vnuky.

Seznam rubrik