Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Lidi skutečně chtěli už nějakou změnu na místech čelních politiků. Potvrdily to už parlamentní volby. To bylo něco v hodného pro piráty, Babiše či Okamuru Proto do prezidentské volby se nehrnuli a to je dobře, protože Topolánek byl ukázkou toho, jak by i v prezidentské volbě dopadli. Teď budeme sledovat, jak si právě ti noví povedou na svých postech!!

0 0
možnosti
PK

No je to skutečně výsledek politického snažení od sametové revoluce, politický kandidát by neprošel, viz Topolánek. Analogie je ve státech, kde Trump šel do politiky, bez jakékoliv předchozí politické angažovanosti. Drahoš prohrál i díky svým vystoupením a je mi skutečně líto pana Fischera,kterého považují za daleko větší formát než pan JD. Co se týče AB je mj. i produktem minulých let, ale zatím koná i v zahraničí dobře.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu ! U nás je absolutní deficit schopných , slušných politiků , kteří by mohli úspěšně vykonávat fci prezidenta. Volil jsem p. Drahoše , byť s vědomím toho, že to asi bude marné.

MZ nemohu ani cítit .Odhaduji ale , že může být paradoxně ještě hůře. S hrůzou sleduji vzestup Okamury a chválím Boha , že Rath se sám vyřadil svou nenasytností v fci hejtmance.

Nevidím totiž někoho jiného , kterého by "vox populi" přijal. Může nás jedině utěšovat , že podobný problém s Putiny , Chavezy či Kim-čong-uny je celosvětový.:-(

3 2
možnosti
OU
PK

Vcelku souhlas, jen

- nějaký ideál, po kterém toužíte, neexistuje. A v politice existovat dlouhodoběji ani nemůže

- podle Vás se politici schovávali, nešli až na výjimky do boje. Ale ruku na srdce, kdo z nich by na Hrad měl. Dokázal zaujmout. Napadá mě snad Kubera.

1 0
možnosti
Foto

Musím Vás kopírovat,

vcelku souhlas,

Kubera to avšak odmítl ( na rozdíl od MZ je soudný a kouknul do kalendáře na rok výroby....);-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS