Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J27o61s93e10f 33N58i35k88l

14. 3. 2018 9:14

...určitě jste ci všiml, pane podnikateli, že žijeme třicet let v kapitalismu, demokracii, blahobytu i se všemi jeho společenskými a ekonomickými neduhy, které dopadají na jednotlivce různě...co má podle vás KSČM dělat, snad ne "vyzývat k třidnímu boji"?...chová se jako ostatní demokratické strany, které do parlamentu vynesly svobodné volby...

2 3
možnosti
AM

A38d29a40m 72M49a20l82ý

14. 3. 2018 7:59

Co s tím?

Je to další důkaz, že komunistům nešlo a nejde o sociální spravedlnost o rovnostářskou beztřídní společnost nebo jak to ten Marx, Lenin a další kázali.

Vždy jim šlo a jde i dnes o moc.

Jejich ideologie, je prostředek, cesta, jak se k té moci dostat.

A jak již bylo řečeno, nejsou jim cizí jakékoliv způsoby a možnosti, jak tu moc získat.Rv

4 3
možnosti
JK

Komunisté se drží svých dogmat, pro převzetí moci je přípustné použít všech dostupných prostředků, přesvědčování. lži, podvody a nakonec i násilí.

AB nás všechny nedříve okrade (přes dotace) a pak naslibuje těm co mají jen dluhy, nebo nic, nebo žijí v bídě, že jim určitě pomůže, no jo slibem nezarmoutíš, hlavně když hodí ten hlas.

2 3
možnosti
MB

Žijeme ve zvláštní době, kde sjednocujícím je - vymezení se, proti tomu dříve zavedenému. Obliba tvrzení, že levice - pravice již neexistuje, zájem o Silnou ruku a všeliká uskupení , Hnutí. K tomu posilování Role státu - jeho vlezlost a populismus. Pak jsme i svědky, že Babišovu rodiče mýtili Velkostatkáře a Oligarchy. Říkám si ještě, kdy např. farář vstoupí do KSČm a A.Babiš dá mocný sponzorský dar na posílení role Odborů. Dnešní komunisté jsou v roli hasičů, kteří nehasí. Stojí u požáru a říkají, že zatím pěkně hřeje, natahují své ruce a podupávají kolem plamenů. Napichují na pruty své špekáčky. Své uzeniny si nese i ČSSD ! Kolik času ještě musí uplynout, aby volič došel k přesvědčení, že jde o nesmysl ? ... :-)

2 1
možnosti
VM

Ano, je to největší oligarcha. Ale s komunisty má mnoho společného. Pominu-li spolupráci s mocenským nástrojem komunistů, tedy StB, pak je to jednoznačně touha centralizovat moc jak politickou, tak ekonomickou do jednoho bodu za současné likvidace jakékoli konkurence :-)

5 4
možnosti
PK

Tak co navrhujete, AB to dělá špatně a má děsivou minulost, komunisti stále v parlamentu, ostatní tvoří bloky a nechtějí dělat ani, vy nechcete plnit buřty v Agrofertu.....jaké východisko doporučujete, když to tak vše dovedete popsat...? Pokud žádné nemáte tak jste jak Zeman,jen kritizujete a .....:-P:-P:-P

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS